Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη και λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε την Τετάρτη 07 Μαΐου 2014. Παράλληλα ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού κυρίως τις πρωινές κυρίως περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. 

meteo.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top