Η «Μουρμούρα» έχει πολλή πέραση και βρίσκει νέους πρωταγωνιστές, γιατί, μαζί με το βασικό καστ της αγαπημένης σειράς του Alpha, στο παιχνίδι μπαίνουν και οι Αντώνης Λουδάρος, Νίκη Παλληκαράκη, Τάσος Γιαννόπουλος. Παράλληλα, συνεχίζουν οι «παλαιότεροι» Θανάσης Τσαλταμπάσης και Χρήστος Κοντογιώργης, που έχουν κάνει ήδη τα περάσματά τους.

Από τη Δευτέρα 19 Μαΐου το δημοφιλές σπονδυλωτό σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα τριτώσει και θα μας επισκέπτεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00. Οι περιπέτειες των τριών αγαπημένων μας ζευγαριών, της Βούλας (Ελλη Κοκκίδου) και του Αντώνη (Αντώνης Αντωνίου), της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και της Βάσως (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και του Χάρη (Πάνος Βλάχος), θα έχουν τον ατελείωτο, ενώ θα εμπλακούν σε αυτές και οι κολλητοί φίλοι τους.
«Στα μέσα του μήνα ολοκληρώνουμε στο Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη τα γυρίσματα των φετινών επεισοδίων και αμέσως ξεκινάμε της επόμενης σεζόν, αυτά δηλαδή που θα δείτε από Οκτώβριο στον Alpha» λέει ο σκηνοθέτης του σίριαλ Αντώνης Αγγελόπουλος και συμπληρώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στα τελευταία επεισόδια, γύρω στον Ιούνιο, θα δείτε τον Αντώνη Λουδάρο να υποδύεται τον αδελφό της Βούλας, που έρχεται από την Κρήτη με σκοπό να αναστατώσει την καθημερινότητα του ζευγαριού, καθώς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Ο Αντώνης είναι σπουδαίος ηθοποιός. Επίσης, στη ζωή του Χάρη μπαίνει ξανά ο φίλος του, τον οποίο ενσαρκώνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, και κάνει τα νεύρα της Βάσως κουρέλια. Πολλές επισκέψεις θα έχει και το ζευγάρι του Ηλία και της Μαρίνας. Καταρχάς θα δούμε για ακόμη μια φορά τον γιο τους, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χρήστος Κοντογιώργης, αλλά επιτέλους θα γνωρίσουμε και το φιλικό ζευγάρι στο οποίο όλοι αναφέρονται, τον Αργύρη (Τάσος Γιαννόπουλος) και τη Ρούλα (Νίκη Παλληκαράκη)».

Οσο για τις υψηλές τηλεθεάσεις που πέτυχε η σειρά; «Φέτος πέρασα από τις πιο δημιουργικές χρονιές μου, γιατί ένιωσα ότι ο κόσμος έψαχνε να βρει συμπαθείς, αναγνωρίσιμους, οικείους χαρακτήρες, που να του θυμίζουν τα δικά τους βιώματα, και νομίζω ότι όλοι μαζί, συνεργείο, καστ, σεναριογράφοι, τα καταφέραμε. Για μένα στο συστατικό μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι η υπομονή και το χιούμορ και πιστεύω ότι το αποτυπώνουμε σε κάθε επεισόδιο. Ισως γι' αυτό και “χτυπήσαμε” και τέτοια θεαματικότητα» τονίζει ο «μαέστρος» της επιτυχίας.

Στα γυρίσματα των επεισοδίων «τσακώσαμε» και τη Νίκη Παλληκαράκη.
«Τη σειρά την έβλεπα ανελλιπώς, όπως και τα “Κλεμμένα όνειρα”. Επαθα σοκ όταν με διαφορά λίγων ημερών, από τη μια πλευρά, με πήρε τηλέφωνο ο Αντώνης Αγγελόπουλος για να κάνω ένα γκεστ στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και, από την άλλη, ο Δημήτρης Αρβανίτης για να αναλάβω έναν καταλυτικό ρόλο μιας δικηγόρου στα τελευταία επεισόδια των “Κλεμμένων ονείρων”.
Στη “Μουρμούρα” λοιπόν υποδύομαι τη Ρούλα, τη γυναίκα του Αργύρη, που είναι ο στενός φίλος του Ηλία από τον στρατό.

Λόγω της φιλίας των συζύγων μας έχουμε γίνει και εγώ με τη Μαρίνα κολλητές. Οταν τους επισκεπτόμαστε στο σπίτι τους, αντιμετωπίζουμε πάντα με τρέλα και πολύ γέλιο την τριβή που προκαλεί η καθημερινότητα στα ζευγάρια» εξηγεί η ηθοποιός.
Μαρία Ανδρέου - Δημοκρατία
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top