Με κίνηση τακτικής τρις ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας Κώστας  Χριστόπουλος "φτύνει" πολιτικά τον Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία  με το παρακάτω επίσημο αίτημα στην Singular Logic ώστε ο συνδυασμός του να απεικονίζεται με λευκό χρώμα...

« Όπως σας είναι γνωστό, δυνάμει της υπ' αριθμ. 258/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πατρών ο Συνδυασμός μου ως υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων με την επωνυμία «Νέα Πόλη» ανακηρύχθηκε για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 18 Μαΐου 2014 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη των Νέων Δημοτικών Αρχών του Δήμου Πατρέων.Έμβλημα του συνδυασμού είναι μια έγχρωμη σειρά ψηλών και χαμηλών κτιρίων, τα χρώματα των οποίων είναι κατά σειρά σε αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί, του κόκκινου, του μωβ, πράσινου και μπλε. Μπροστά από την πόλη υπάρχει μία γέφυρα με τέσσερις πυλώνες σε γκρι απόχρωση και όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη θάλασσα. Επάνω στον αντικατοπτρισμό αναγράφεται με χειρόγραφη γραφή σε γκρι απόχρωση το όνομα Νέα Πόλη. Πάνω από την σειρά κτιρίων υπάρχει μία μπλε γραμμή πάνω από την οποία έχει με γκρι γράμματα το όνομα του επικεφαλής του συνδυασμού (Κώστας Χριστόπουλος) και η ιδιότητά του (υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων), με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χριστόπουλο Κωνσταντίνο του Χρήστου-Αριστείδη.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από πολίτες της πόλης των Πατρών διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, και είναι πολιτικά ανεξάρτητος, χωρίς να έχει λάβει «χρίσμα» ή έστω «στήριξη» από κανέναν πολιτικό χώρο, Φορέα, Κόμμα, Κίνημα ή άλλο πολιτικό Οργανισμό. Περιλαμβάνει στις τάξεις του, ως υποψηφίους, πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα και δεν έχει κομματικό χαρακτήρα ή εξάρτηση.

Επειδή, όπως προανέφερα ο συνδυασμός μας είναι παντελώς ανεξάρτητος, μη προσκείμενος ή ταυτιζόμενος με κανέναν πολιτικό χώρο, οποιασδήποτε αποχρώσεως, δηλώνουμε την πλήρη και απόλυτη ανεξαρτησία μας από κομματικές επιρροές και υποστηρίξεις και Σας καλούμε όταν δημοσιοποιείτε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων ή παρουσιάζετε εκλογικά αποτελέσματα την σήμανση των ποσοστών μας με μπλε απόχρωση, αλλά θα πρέπει να θέτετε δίπλα στο όνομα του συνδυασμού μας ή του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Χριστόπουλο, επικεφαλή του συνδυασμού μας, ως σήμανση το λευκό χρώμα, ώστε να μην μας κατατάσσετε δια της χρωματικής αποτύπωσης στην δύναμη κανενός κόμματος, κομματικού συνασπισμού ή πολιτικού φορέα.»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top