Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ περνά στην αντεπίθεση. Ο άνθρωπος που με το ρατσιστικό του παραλήρημα σε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη νεαρή σύντροφό του (συνεργάτιδα, κατά τον ίδιο) προκάλεσε σάλο σε όλο τον κόσμο, ισχυρίζεται πως δεν είναι ρατσιστής μέσα από μία νέα μαγνητοφωνημένη συνομιλία που ήρθε-με άγνωστο τρόπο-στην επιφάνεια και χωρίς να είναι σαφές με ποιον συνομιλεί.

«Πιστεύεις πως είμαι ρατσιστής; Πιστεύεις πως έχω τίποτα στον κόσμο πέρα από αγάπη για όλους. Μην το πιστεύεις. Ξέρεις πως δεν είμαι ρατσιστής», αναφέρει ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς.

«Ήμουν πρόεδρος ενός σχολείου στο ανατολικό Λος Άντζελες. Και το 50% των μαθητών ήταν μαύροι, το 40% Λατίνοι, ενώ εγώ είμαι Εβραίος», προσθέτει.

«Πώς είναι δυνατό να είσαι σε αυτό το χώρο και να είσαι ρατσιστής; Πιστεύεις πως λέω στον προπονητή να παίρνει λευκούς παίκτες ή να παίρνει τους καλύτερους παίκτες που μπορεί;», διερωτάται.

«Με πληγώνει που ένας άνθρωπος σαν τον Μάτζικ Τζόνσον, τον οποίο σέβομαι πολύ, δεν βγήκε να πει ‘ας δούμε τα γεγονότα, ας δούμε τι έχει να πει’. Κανείς δεν το προσπάθησε. Κανένας!», εκφράζει το παράπονό του ο 80χρονος άνδρας.

Όσο για το πώς αντιδρά στην πρόθεση του ΝΒΑ να τον υποχρεώσει να πουλήσει τις μετοχές του στους Κλίπερς, τόνισε: «Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να πουλήσει ένα περιουσιακό του στοιχείο στην Αμερική».

sport-fm.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top