Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.
 
«Είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα των οικολόγων πράσινων που ανήκει στο Ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα  καθώς αντανακλά στο εκατό τοις εκατό τις απόψεις μου» δηλώνει η Άννα Στάμου.
Η υποψήφια με τους οικολόγους πράσινου είναι η πρώτη υποψήφια ευρωβουλευτής που φοράει μπούρκα κι αν εκλεγεί η μόνη στο ευρωκοινοβούλιο που θα τηρεί αυτό το ισλαμικό έθιμο.
 
Η Άννα Στάμου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δούλευε χρόνια ως καθηγήτρια γιόγκα. Στον πολιτικό «στίβο» κατέβηκε στην ηλικία των 30, αμέσως μόλις ασπάστηκε τον Ισλαμισμό.
Η κ. Στάμου λέει πως γεννήθηκε χριστιανή ορθόδοξη «αλλά βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε» στο Ισλάμ αφού πρώτα για χρόνια μελέτησε όλες τις θρησκείες.
 
Ζώντας ως μουσουλμάνα, έγινε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας.
Τόνισε πως αυτό που την ώθησε να κατέβει ως υποψήφια και να διεκδικήσει μια έδρα του ευρωκοινοβουλίου είναι επιθυμία της να εξασφαλίσει στου μουσουλμάνους της Ελλάδος και της Ευρώπης ίση μεταχείριση.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top