Οι μεταθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού στα χέρια ενός Σαμαρά! Ο οποίος δεν έχει απλή συνωνυμία με τον Αντώνη του Μαξίμου,αλλά όπως λένε τουλάχιστον είναι και ξαδέλφια. Πέρσι “έφυγαν” από το ναυτικό περίπου 10 αξιωματικοί, της “σειράς” του, ο ίδιος έμεινε ακλόνητος και φέτος λένε ότι υπάρχουν πιέσεις για να αναλάβει επικεφαλής του εξαιρετικά κρίσιμου όχι μόνο για λόγους επιχειρησιακούς του Β’ Κλάδου. Δηλαδή του κλάδου που βγάζει τις μεταθέσεις του προσωπικού!
 
Δεν είναι το μόνο που θα συζητηθεί στις τοποθετήσεις του ναυτικού . Ο παλαιότερος των “ναυάρχων” ο Γιακουμάκης πάει στη ΔΝΕ και μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι, αφού ο πιο “κάτω” του Λεβέντης μετά από την θητεία του στον Β’ Κλάδο πάει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, δηλαδή εκεί που ήθελε να πάει ο Γιακουμάκης!
 
Το άλλο θέμα που θα προκύψει είναι αυτό με τον Σ.Δημητρίου, αξιωματικό που είχε υπηρετήσει στον Χινοφώτη και σε άλλους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ. Ανέμενε σίγουρα καλύτερη μεταχείριση από την ΑΔΙΣΠΟ στη Θεσσαλονίκη που τελικά τον στέλνουν.
Ο μόνος που δεν κουνιέται …ούτε με σεισμό είναι ο υπαρχηγός ΓΕΝ. Αγκυροβόλιο…
Με δυο λόγια…τρικυμμία.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top