Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια και ψύχρα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στρεφόμενοι το μεσημέρι σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top