Τέλος εποχής στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Ούλι Χένες, όπως αναμενόταν, αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προέδρου του συλλόγου. 


Όπως ανακοίνωσε, αποδέχεται την ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών που του επιβλήθηκε για φοροδιαφυγή και παραιτείται από τη θέση του στην ομάδα του Μονάχου, αν και διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα της με κάθε δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ούλι Χένες στην ιστοσελίδα της Μπάγερν αναφέρει:

«Μετά από συζητήσεις με την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου για την ποινή φυλάκισής μου. Έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να μη ζητήσουν επανεξέταση της υπόθεση, κάτι που αποτελεί για μένα ζήτημα ακεραιότητας και ευθύνης. Η φοροδιαφυγή ήταν για μένα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και πρέπει να αποδεχτώ τις συνέπειες.

Επιπροσθέτως, παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου της Μπάγερν και του επικεφαλής των μετόχων. Θέλω να διασφαλίσω πως δεν θα υποστεί κανένα κακό ο σύλλογος. Η Μπάγερν είναι το έργο όλης μου της ζωής και θέλω να παραμείνει έτσι. 


Θα μείνω στο πλευρό αυτού του σπουδαίου συλλόγου και των ανθρώπων του με κάθε άλλο τρόπο, για όσο ζω. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους φίλους της Μπάγερν από καρδιάς για τη συμπαράστασή τους».

sport-fm.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top