Η επιβάτης που έχασε τελευταία στιγμή τη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines Jessie Yee Wai Ching, μιλάει στην μαλαισιανή τηλεόραση. Όπως είπε έχει ανάμεικτα συναισθήματα για το συμβάν: «Νιώθω ευλογημένη και κάπως τυχερή αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω το απαίσιο συναίσθημα που έχω για τους 200 ανθρώπους που είναι στην πτήση!».
 
Στην συνέντευξή της εξήγησε τους λόγους που έχασε το μοιραίο αεροπλάνο: «'Εκανα λάθος την ημέρα. Νόμιζα ότι έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο το Σάββατο το βράδυ. Όταν συνειδητοποίησα το λάθος μου, έκανα γρήγορα τις βαλίτσες μου και έτρεξα στο αεροδρόμιο. Καθ' οδόν πήρα τηλέφωνο και κατάφερα να αλλάξω την πτήση μου. Εάν δεν το είχα κάνει θα είχα προλάβει να επιβιβαστώ» είπε η Ching.
 
Η Ching επρόκειτο να πετάξει πίσω στο Πεκίνο- σπουδάζει εκεί- κάτι που ευτυχώς δεν έγινε. Παρά το γεγονός, ότι το Boeing Β777-200 που μεταφέρει 227 επιβάτες και 12 άτομα πλήρωμα αγνοείται εκείνη δηλώνει ότι δεν έχει αλλάξει η στάση της για τα αεροπλάνα: «Πιστεύω ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία...Αν μπόρεσα να την γλιτώσω αυτή τη φορά, τότε ήταν γραμμένο να γίνει!» είπε.

protothema.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top