Ωστόσο, επειδή το γέλιο μακραίνει τη ζωή, ακολουθούν επιπλέον δύο ανέκδοτα, που θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τη στήριξη Μπουτάρη (από τους ψηφοφόρους της παράταξης). Αλιεύτηκαν από το διαδίκτυο και παρατίθενται αυτολεξεί:
 
1: «Ενας τύπος τύφλα στο μεθύσι μπαίνει σε ένα μπαρ, κάθεται και παραγγέλνει ποτό. Ο μπάρμαν τον κοιτάει καλά καλά και του λέει ότι δεν θα τον σερβίρει γιατί είναι μεθυσμένος. Ο τύπος, φανερά εκνευρισμένος, φεύγει τρεκλίζοντας. Υστερα από λίγο ο ίδιος μεθυσμένος μπαίνει από την πλαϊνή πόρτα του μπαρ. Πηγαίνει στην μπάρα, κάθεται και παραγγέλνει πάλι ποτό. Ο μπάρμαν τού ξαναλέει ότι δεν μπορεί να τον σερβίρει, οπότε ο τύπος ξαναφεύγει κάνοντας οχτάρια. Μετά ξαναμπαίνει ο τύπος από την πίσω πόρτα του μπαρ. Κάθεται στο σκαμπό και ζητάει ποτό. Ο μπάρμαν τον βλέπει και επαναλαμβάνει ότι δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει γιατί είναι μεθυσμένος και καλά θα κάνει να φύγει, εκτός αν θέλει να φωνάξουν την Αστυνομία. O μεθυσμένος έχει μείνει έκπληκτος και με το πιο παραξενεμένο ύφος ρωτάει τον μπάρμαν:
- Καλά, ρε φιλαράκο, σε πόσα μπαρ δουλεύεις εσύ;»
 
Hangover
2: «O Μήτσος ξυπνάει στο σπίτι του με ένα τρομερό hangover. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια και βλέπει ένα κουτί ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο. Ανακάθεται στο κρεβάτι και βλέπει τα ρούχα του μπροστά του, καθαρά και σιδερωμένα.
Ολο το δωμάτιο τακτοποιημένο και πεντακάθαρο. Παίρνει μια ασπιρίνη, πίνει νερό και βλέπει ένα σημείωμα: “Αγάπη μου, το πρωινό είναι ζεστό στον φούρνο, έφυγα νωρίς για ψώνια, φιλάκια, σε αγαπώ, γλυκέ μου”.
Κατεβαίνει στην κουζίνα, βρίσκει ένα ζεστό υπέροχο πρωινό, την πρωινή εφημερίδα και τον 12χρονο γιο του στο τραπέζι.

-Γιε μου, μήπως συνέβη κάτι χτες βράδυ;
-Λοιπόν, πατέρα, ήρθες σπίτι κατά τις 4 το πρωί τύφλα στο μεθύσι, ξέρασες στο σαλόνι, έσπασες κάποια πράγματα, έπεσες από τη σκάλα και μαύρισες το μάτι σου…
-Ωχ, και πώς είναι όλα τόσο τακτοποιημένα; Και το πρωινό να είναι έτοιμο για μένα;
-Να, όταν η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτι και σου έβγαλε το παντελόνι για να ξαπλώσεις, εσύ είπες:
“Κυρία μου, αφήστε με ήσυχο, είμαι παντρεμένος.”»
 
Παναγιώτης Λιάκος - Δημοκρατία
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top