Δυσοίωνα ξεκινάει το 2014 για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, «με προβλέψεις και αποτελέσματα ερευνών που κάνουν λόγο για κλείσιμο 200.000 επιχειρήσεων εντός του έτους, λόγω της εφαρμογής των νέων μνημονιακών μέτρων» όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), κ. Γιάννης Παπαργύρης, μιλώντας σε εκδήλωση-ενημέρωση του φορέα για τον νέο φορολογικό νόμο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος τής ΟΒΣΘ προανήγγειλε κύκλο συναντήσεων της Ομοσπονδίας με εκπροσώπους των κομμάτων, με στόχο, όπως είπε, να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους και να αντιληφθούν ότι «τέτοια μέτρα δεν είναι πλέον ανεκτά από την κοινωνία και πρέπει επιτέλους όσοι νομοθετούν να αντιληφθούν ότι ένας νόμος δεν αρκεί να είναι καλός μόνο στα χαρτιά». Παράλληλα, προανήγγειλε εκδήλωση ενημέρωσης για το Ασφαλιστικό στις 26/02, με εκπρόσωπο του Συνηγόρου του Πολίτη.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, κ. Βασίλης Καμπάνης.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top