Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και νότια, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
 
Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.
 
Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top