Του Γιώργου Τρανταλίδη - Δικηγόρου
 
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι πρωθυπουργοί όλων των πολιτισμένων χωρών κάθονται στο σκαμνί όταν διαπράττουν κακουργήματα. Όμως στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας οι διεφθαρμένοι πολιτικοί έφτιαξαν στα μέτρα τους ένα Σύνταγμα έτσι ώστε με το καταραμένο άρθρο 86 να εισέρχονται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ με εξιλέωση των αμαρτιών/αδικημάτων τους.
Το άρθρο αυτό είναι πρωτοτυπία και επινόηση της ελληνικής ραδιουργίας για συγκάλυψη κακουργημάτων και σαφέστατα αντίκειται στο θεμελιώδες άρθρο 4 περί ισότητος. Ο κάθε βουλευτής και υπουργός πρέπει να δικάζεται από τον φυσικό δικαστή, όπως ο απλός πολίτης. Το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος είναι κατεπείγον και επιβάλλεται η διαγραφή του άρθρου 86.
Είναι εδραία η πεποίθησή μου ότι εάν δεν υπήρχε το άρθρο αυτό, όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί θα εφοβούντο τα ισόβια και δεν θα εβίαζαν τον Ποινικό Κώδικα κουβαλώντας τις μίζες με τις βαλίτσες. Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν δεν υπήρχε το άρθρο 86, δεν θα είχαμε φτάσει στην πτώχευση και τα μνημόνια. Πελώριες είναι οι ευθύνες των συνταγματολόγων, που, βρισκόμενοι σε βαθύ ανατολίτικο λήθαργο, δεν αντέδρασαν δυναμικά, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν στους πολιτικούς να εισαγάγουν το άρθρο 86 στο Σύνταγμα, που όχι μόνο έδεσε τα χέρια των δικαστών αλλά απετέλεσε και την ταφόπλακα για την απονομή της δικαιοσύνης.
Οι ευθύνες των συνταγματολόγων ισοδυναμούν με έγκλημα κατά του λαού και της αρχής της ισότητος και φυσικά θα πρέπει να δώσουν σαφείς εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την απραξία τους αυτή. Τις αναμένω με ενδιαφέρον.
 
fskyrtsos.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top