Μία ακόμη Ελληνίδα η οποία έχει διαπρέψει στο εξωτερικό, είναι η Δάφνη Σούζη.
Η Δάφνη ξεκίνησε το 1994 μια δική της επιχείρηση που οργάνωνε ενημερωτικά σεμινάρια, την Pow Pow Events, η οποία έχει βοηθήσει πάνω από 250.000 Αυστραλούς.
Έπειτα πούλησε την συγκεκριμένη επιχείρηση και αποφάσισε να γίνει συνεταίρος σε εκδοτικό οίκο, ο οποίος έχει πουλήσει περίπου 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα, σε χρονικό διάστημα 10 ετών.
 
Οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες όμως επεκτάθηκαν και εκτός συνόρων, αφού η κ. Σούζη δημιούργησε το 2000 στις Η.Π.Α εταιρεία που διοργάνωνε εκδηλώσεις.
Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές κορυφαία επιχειρηματίας στην Αυστραλία.
Η δράση της εστιάζεται κυρίως στην ψηφιακή ενημέρωση ενώ παράλληλα συμμετέχει ως σχολιαστής σε κανάλια και άλλα μέσα ενημέρωσης.
 
Το γεγονός ότι η ίδια ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα από τις πιο πετυχημένες και ευκατάστατες γυναίκες της χώρας, αλλά και η καινοτομία που φέρουν οι επιχειρηματικές τις δράσεις είναι οι δυο βασικοί λόγοι που την ξεχώρισαν και την τοποθέτησαν ως επικεφαλής του Australian Businesswomen’s Network.
 
Είναι επίσης επικεφαλής του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών της Αυστραλίας από το 1995 και έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές ως επιχειρηματίας της χρονιάς.

greekreporter.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top