Η Ευρυτανία δίνει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρουσες πολιτικές ειδήσεις, με τονισμένη την κοινωνική τους διάσταση.
Ακόμη δεν έχει συνέλθει η κοινή γνώμη από το «σοκ» της επιδότησης της οικίας της οικογένειας Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Leader και θα πρέπει να εκπαιδευτεί και στα οικογενειακά του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη, γιου της Ντόρας Μπακογιάννη και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες της οργάνωσης 17 Νοέμβρη.
 
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο δήμαρχος Καρπενησίου, ο οποίος φιλοδοξεί να εξασφαλίσει την υποστήριξη της ΝΔ και να διεκδικήσει την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας στις εκλογές του Μαΐου, οδεύει προς ένα «βελούδινο» διαζύγιο με τη σύζυγό του, με την οποία γνωρίστηκαν σαν φοιτητές στις ΗΠΑ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
 
Η σύζυγος του κ. Μπακογιάννη είναι αδερφή του κ. Καμπουρίδη, του γνωστού Κύπριου επενδυτή, που ειδικεύεται σε μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Το γεγονός ότι το διαζύγιο περιγράφεται σαν «βελούδινο» έχει τεράστια σημασία, εφόσον είναι γνωστό ότι ο κ. Μπακογιάννης απέκτησε πριν λίγα χρόνια εξώγαμο τέκνο, το οποίο προς τιμήν του αναγνώρισε, με κυρία που είναι εγγονή πρώην πρωθυπουργού. Αν κρίνουμε όμως από το γεγονός ότι αύριο εκδικάζεται η υπόθεση της διατροφής που οφείλει να καταβάλει ο κ. Μπακογιάννης για την κάλυψη των αναγκών του εξώγαμου τέκνου του, οι σχέσεις του με την κυρία που μπήκε στη ζωή του και προκάλεσε την διάλυση του γάμου του κάθε άλλο παρά «βελούδινη» είναι.
 
Στο αίτημα διατροφής για την κάλυψη των αναγκών του εξώγαμου τέκνου του, ο κ. Μπακογιάννης επικαλείται οικονομική αδυναμία, λόγω της χαμηλής αποζημίωσης που καταβάλλεται στον Δήμαρχο Καρπενησίου αλλά και της γενικότερης προσωπικής και οικογενειακής οικονομικής του κατάστασης.
Από τον Μιχάλη Λιάπη στον Κώστα Μπακογιάννη μέχρι την πλήρη διακωμώδηση και φυσικά την απαξίωση του πολιτικού συστήματος.

του Γιώργου Κύρτσου - fskyrtsos.gr 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top