Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη κατά την πέμπτη εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδας (προβάλλεται από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου). Η είδηση προέρχεται από την εταιρία διανομής της, Feelgood Entertainment.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για μια τεράστια ελληνική επιτυχία της τρέχουσας σεζόν και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι ο κύκλος της δεν έχει ακόμα κλείσει, σημειώνουν οι ειδικοί του χώρου. Αντιθέτως, το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει αμείωτο.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι η «Μικρά Αγγλία», ένα ερωτικό δράμα γυρισμένο εξ'ολοκλήρου στην Ανδρο και βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της σεναριογράφου της Ιωάννας Καρυστιάνη, δεν έχει στηριχτεί μόνο από το κοινό αφού από την αρχή κέρδισε και την εύνοια των κριτικών.
 
Από την ημέρα που η «Μικρά Αγγλία» κυκλοφόρησε πανελλαδικά σε περισσότερες από 100 αίθουσες, η εισπρακτική πορεία της υπήρξε εξ' αρχής θαυμάσια. Σύμφωνα με την Feelgood Entertainment η εβδομαδιαία πτώση στα εισιτήρια ήταν «σχεδόν μηδενική», κάτι που αποδίδει στην εξαιρετική «στόμα- με- στόμα» διάδοση ότι πρόκειται για καλή ταινία και που έχει λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση.
 
Από τις πρώτες ημέρες προβολής τα σχόλια των θεατών υπήρξαν ιδιαίτερα κολακευτικά χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την ταινία ως την «καλύτερη ταινία της χρονιάς»,«αριστούργημα» και «θρίαμβο».
Αξιο λόγου το γεγονός ότι στην πέμπτη εβδομάδα προβολής της η ταινία εξακολουθεί να παίζεται σε 70 αίθουσες του πανελληνίου. Μπαίνοντας στην έκτη εβδομάδα ζωής της  προβάλλεται σε περισσότερες από 60 αίθουσες.

koutipandoras.gr


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top