Κοινωνικά δίκαιο χαρακτήρισε το μέτρο των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στον Σκάι, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση να εξαιρεθούν οι άνεργοι.
 
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες, άτομα με αναπηρία άνω του 80% και τα σώματα ασφαλείας, διευκρινίζοντας ότι δεν εξαιρούνται οι άνεργοι, οι φυλακισμένοι και οι νόμιμοι μετανάστες.
«Αν ο αριστερός έχει αντίρρηση να πληρώνει 25 ευρώ τη δεκαετία για τους απόρους, αυτό είναι τρομερή υποκρισία», πρόσθεσε.
 
Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι ο σχετικός νόμος που είναι ψηφισμένος από το 2012 δεν περιελάμβανε εξαιρέσεις, τονίζοντας ότι οι εξαιρέσεις επετεύχθησαν μετά από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και για να ισχύσουν χρειάζεται να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση.
 
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο νέο έτος, υποστήριξε ότι το 2014 θα είναι εξαιρετικά καλύτερη χρόνια, εκτιμώντας ότι η Ελλάδα για να προχωρήσει χρειάζεται πολιτική σταθερότητα.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top