Νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τη Δυτική Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2013. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς, 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ με ενίσχυση μετά το απόγευμα και στον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και μετά το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες στα νότια τμήματα του νομού περιμένουμε τα Χριστούγεννα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες όπου η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη περιμένουμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top