Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους παγετό και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
 
Ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top