Εντονος πονοκέφαλος ταλαιπωρεί τους υπευθύνους του Mega σχετικά με το lead-in του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Οι τουρκικές «Κρυμμένες αλήθειες» μετά τις δεκάδες επαναλήψεις -πρωί και βράδυ- έχουν «τσιμπήσει» κάποια νούμερα στο γενικό σύνολο, αλλά όχι και τόσο ικανοποιητικά. Τα ποσοστά τηλεθέασης κυμαίνονται γύρω στο 12%, τη στιγμή που το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 δίνει στο δελτίο της Μαρίας Χούκλη lead-in που αγγίζει το 28%.
 
Ποιες είναι οι εναλλακτικές προτάσεις για να μη χάσει το δελτίο του Mega περαιτέρω τηλεθέαση; Δύο είναι τα σενάρια που παίζουν:
Πρώτον, να μετατεθούν τα «Κλεμμένα όνειρα» στην απογευματινή ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega με την είσοδο του νέου έτους και, δεύτερον, να επισπευσθεί η μετάδοση της τουρκικής σειράς «Εκδίκηση» με πρωταγωνίστρια τη γνωστή σε όλους μας «Φατμαγκιούλ».
Ομως, πόσο κοντά είναι να πραγματοποιηθούν αυτά τα δύο σενάρια;
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Mega μπορεί να πέταξαν την ιδέα της μετάθεσης των «Κλεμμένων ονείρων» για να ανεβάσουν τα ποσοστά του δελτίου τους, αλλά στο τμήμα προγράμματος του καναλιού της Μεσογείων ακόμη επεξεργάζονται την πρόταση, καθώς η βραδινή ζώνη έχει τη μεγαλύτερη διαφήμιση. Και αν φύγουν τα «Κλεμμένα όνειρα» από τη θέση τους, θα εκλείψουν και τα διαφημιστικά πακέτα.
Από την άλλη μεριά, η τουρκική σαπουνόπερα «Ιndikam» βασίζει την υπόθεσή της στη αμερικανική σειρά «Revenge». Φήμες θέλουν το Mega να έχει μπλεχτεί με την αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς θα πρέπει να πληρώσει δυο εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών -μια τουρκική και μια αμερικανική- και αυτό καθυστερεί τις όλες διαδικασίες. Ωστόσο, το «χαρτί» της πρωταγωνίστριας, της όμορφης Μπερέν Σάατ είναι πολύ δυνατό.
 
Ασος στο μανίκι του καναλιού της Μεσογείων, τα «Κλεμμένα όνειρα»
Χωρίς πειράματα και ρίσκο, τα «Κλεμμένα όνειρα» των 1.500.000 τηλεθεατών θα ήταν ο άσος στο μανίκι για το δελτίο του Μega.
Γιατί από τη νέα χρόνια το σίριαλ θα έχει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τροπή στις ιστορίες των βασικών ηρώων. Συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου θα εισβάλει στα «Κλεμμένα όνειρα» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ηδη από τα τέλη Νοεμβρίου έχει αρχίσει γυρίσματα. Ο Αλέξανδρος Σταύρου θα πρωταγωνιστεί στη σειρά έως τις αρχές του 2014 και μετά, κυνηγημένος από την Αστυνομία, θα διαφύγει στο εξωτερικό και θα εξαφανιστούν τα ίχνη του.
 
Ο Π. Μπουγιούρης θα έρθει από την Αμερική ως Στιβ και θα αναλάβει τη θέση του Μαλτέζου στην εταιρία. Φυσικά, ο Στιβ θα είναι είναι ο Μαλτέζος έπειτα από πλαστική προσώπου.
Ο Αλέξανδρος Σταύρου θα παραμείνει στην σειρά μόνο με τη φωνή του. Δηλαδή, στις σκέψεις που θα κάνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα ακούμε τη φωνή του Σταύρου.
Πάντως, αρκετά πρόσωπα αποχωρούν από τη σειρά και δίνουν τη θέση τους σε καινούργια, όπως ο κεντρικός πρωταγωνιστής.
Ετσι η Υρώ Λούπη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα βρίσκονται πλέον στην οθόνη μας το 2014, δίνοντας χώρο σε νέα πρόσωπα όπως η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τσαμπουράκης.
 
Η σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2014 και, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, από τον Φεβρουάριο και μετά τα «Κλεμμένα όνειρα» θα είναι άκρως ανατρεπτικά. Ο,τι πιστεύαμε έως τώρα για τους ήρωες θα αλλάξει άρδην. Η αλήθεια έχει πάντα δύο όψεις, αν και η τηλεθέαση των «Κλεμμένων ονείρων» έχει μοναδική τροχιά.
 
Μαρία Ανδρέου - Δημοκρατία
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top