Σοκ στο Mega. Μετά από πέντε χρόνια πρωτοκαθεδρίας τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού έχει καθηλωθεί στη δεύτερη θέση, κάτω από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Οι μετρήσεις της Nielsen καθημερινά από την περασμένη εβδομάδα βγάζουν τις ειδήσεις του κυρίαρχου Mega  με χαμηλά ποσοστά, τέτοια που το κανάλι δεν είχε συνηθίσει. 

Το δείγμα είναι πλέον άξιο αναφοράς αφού οι μετρήσεις δείχνουν πως το δελτίο με τη Μαρία Χούκλη παρακολουθούν καθημερινά περί τους 900 χιλιάδες τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ το δελτίο της ισχυρής προπαγανδιστικής ομάδας τηλεσχολιαστών του Mega χάνει διαρκώς τηλεθεατές. Ο αριθμός τους κυμαίνεται από 700 ως 800 χιλιάδες με σημαντικά σκαμπανεβάσματα. 

Η δεύτερη θέση στο δελτίο άρχισε να προκαλεί ανησυχία στο επιτελείο του Mega και κατά εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να ζητηθεί η βοήθεια του προγράμματος. Μια από τι σκέψεις είναι να μεταφερθεί νωρίτερα η προβολή της σειράς του καναλιού «Κλεμμένα όνειρα» που παραμένει πρώτη επιλογή για το τηλεοπτικό κοινό. Οι μετρήσεις πάντως επιβεβαιώνουν πια και ποσοτικά την εκτίμηση ότι το Mega έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας στο τηλεοπτικό κοινό.

typologies.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top