Η στιγμή που θα παρουσιαστεί επίσημα ο αντικαταστάτης της Gallardo πλησιάζει. Πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουμε δει καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης. Πολλά επίσης έχουν ακουστεί για το όνομα του αντικαταστάτη, που όπως φαίνεται θα ονομάζεται Huracan.


Σήμερα σας παρουσιάζουμε τέσσερις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και που μας δείχνουν το μοντέλο εντελώς γυμνό!
Εξωτερικά η σχεδίαση κόβει την ανάσα. Συνεπής η Lamborghini, δημιούργησε ένα ακόμα μοντέλο που εντυπωσιάζει με την μοναδική του γραμμή. Καταφέρνει να δείχνει μοναδικό αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την ταυτότητα των Lamborghini.

Η κλασσική διάταξη με τον κινητήρα στο κέντρο φέρνει την καμπίνα των επιβατών κοντά στον εμπρός άξονα ενώ δημιουργεί πολύ αεροδυναμικό εμπρός μέρος. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι τέσσερις στρογγυλές εξατμίσεις αλλά και το diffuser στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό το περιβάλλον θυμίζει μαχητικό αεροσκάφος. Επιθετικές γραμμές, γωνίες αλλά και αρκετή δόση τεχνολογίας. Τέλος γίνεται φανερό πως η ποιότητα των υλικών αλλά και η προσοχή στην λεπτομέρεια θα είναι βελτιωμένη.

Αξιοσημείωτο είναι πως στα πίσω φτερά υπάρχει ένα ταμπελάκι που αναγράφει “LP610-4”. Από τα προηγούμενα μοντέλα γνωρίζουμε πως αυτό συνεπάγεται 610 PS αλλά και κίνηση σε όλους τους τροχούς. Δεδομένου πως οι τελευταίες Gallardo απέδιδαν 570 Ps η αύξηση είναι λογική.

Με λίγα λόγια
• Υπέροχο σχήμα
• Ακόμα πιο δυνατός κινητήρας

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top