Όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται από την κατευθυνόμενη προπαγάνδα του καθεστώτος στην προστασία της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ όμως, δεν μας λένε ότι κανένα ακίνητο  (και η πρώτη κατοικία) δεν γλιτώνει από τις «οφειλές» προς το πελατειακό κράτος.
 
Αν είναι μια φορά κατακριτέος ο πλειστηριασμός ακινήτων των πολιτών, προκειμένου να πάρει τα χρήματά της η τράπεζα, που στο κάτω κάτω χορήγησε και δάνειο, είναι χίλιες φορές κατακριτέο να χάνονται τα σπίτια των πολιτών σε πλειστηριασμούς ή να παραδίδονται στο κράτος, εξ αιτίας των υπέρογκων και αντισυνταγματικών φόρων και χαρατσιών που με το έτσι θέλω επιβάλει το ίδιο.
 
Στην ουσία, το πελατειακό κράτος επιβάλει την ποινή της δήμευσης των περιουσιών των αδύναμων οικονομικά πολιτών, προκειμένου να διασωθεί το ίδιο και τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα που αυτό εκτρέφει.
Και το χειρότερο όλων είναι ότι όλες αυτές τις εξοντωτικές αποφάσεις, τις λαμβάνουν οι ίδιοι που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, ενώ εμείς καθόμαστε ακίνητοι και το επιτρέπουμε!!!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top