Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι  και μετά που βαθμιαία θα επεκταθούν και πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στη Δυτική Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και τη Θεσσαλία. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό τοπικά ισχυροί.
 
Συννεφιά περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοανατολικοί έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top