Την παραμονή των Χριστουγέννων οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα στις 31 Μαΐου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του σε ένα πολύ δυνατό τεστ, δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα με την Κολομβία.
Ο Φερνάντο Σάντος θα δει στην πατρίδα του αρκετά οικεία πρόσωπα, όπως για παράδειγμα τον προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάολο Μπέντο, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή, την περίοδο που ήταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ.
 
Το τυπικό μέρος απομένει για να επισημοποιηθεί το φιλικό της Εθνικής με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του αναζητούσαν μία ομάδα από την ασιατική ήπειρο, δηλαδή, στο στιλ της Ιαπωνίας.
Κατά πάσα πιθανότητα, η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει από τη Λισαβόνα στην Αμερική μετά το παιχνίδι με την Πορτογαλία. Στην ΕΠΟ έχουν έρθει αρκετές προτάσεις τον τελευταίο μήνα από γραφεία μάνατζερ για φιλικά στις ΗΠΑ.
Τα στελέχη της ομοσπονδίας έχουν αξιολογήσει την πιο συμφέρουσα οικονομικά και σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία και για αγωνιστικούς λόγους.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να αντιμετωπίσει μία ομάδα από την Αφρική, στη φιλοσοφία της Ακτής Ελεφαντοστού (σ.σ. ενδεχομένως την Γκάνα) και μία από τη Νότια Αμερική, που να ταιριάζει με την Κολομβία.
Η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη για το ταξίδι της «γαλανόλευκης» στην Αμερική με τα οικονομικά οφέλη να φτάνουν τα 800.000 ευρώ!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top