Η αύξηση των μέτρων ασφαλείας και φύλαξης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών με τη συμμετοχή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου, του συμβούλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θανάση Παυλόπουλου, της προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου, Μαρίας-Γεωργίας Τσάμη, του γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλα Κανελλόπουλου και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων. 


Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό το βάρος των τελευταίων περιστατικών βίας στα δικαστήρια με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε γραμματέας της 28ης τακτικής ανακρίτριας. Ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν άμεσα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ενώ ζήτησε να ληφθούν μέτρα που θα διευκολύνουν τους δικηγόρους κατά την είσοδό τους στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. 

Ειδικότερα, ζήτησε να τοποθετηθούν επιπρόσθετοι διάδρομοι και αψίδες ελέγχου καθώς και να λειτουργήσουν οι ήδη υπάρχοντες αδρανείς διάδρομοι και αψίδες ελέγχου στην κάτω πύλη, προκειμένου, τις ώρες αιχμής, να είναι εφικτή η είσοδος πολλαπλάσιου αριθμού δικηγόρων στον ίδιο χρόνο.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top