Διακόπτεται για ένα μήνα η ποινή φυλάκισης του καταδικασμένου για τη τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευθεί σε κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.
 
Προηγήθηκε απόφαση από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, μετά από την εισήγηση της υπεράσπισης του Σ. Ξηρού που επέμενε ότι η  κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται συνεχώς.
 
Στο δικαστήριο κατέθεσαν γιατροί αλλά και δύο ιατροδικαστές οι οποίοι εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επεσήμαναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε νευρολογική κλινική δημόσιου νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκλήρυνση κατά πλάκας
 
Η αίτηση του Σάββα Ξηρού - τέταρτη που έχει καταθέσει - αφορούσε την διακοπή της ποινής προκειμένου να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε νευρολογική κλινική καθώς εδώ και καιρό έχει διαγνωστεί πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας
 
Ωστόσο το δικαστήριο και παρά την εισαγγελική πρόταση για 5μηνη διακοπή ποινής για νοσηλεία σε νευρολογική κλινική, τελικά αποφάσισε διακοπή 1 μηνά και εισαγωγή του στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top