Με αυτοσχέδιο στούντιο έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή και ζωντανή μετάδοση του δελτίου ειδήσεων των 21:00 και όλων των εξελίξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής επέμβασης στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.  Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έγιναν σε Πάτρα και Ηράκλειο. Την Παρασκευή συνεδριάζει η ΠΟΣΠΕΡΤ προκειμένου να αποφασίσει την πορεία των κινητοποιήσεών της.
 
Η κεντρική πύλη του κτηρίου παραμένει κλειστή και εξακολουθεί να είναι φρουρούμενη από δυνάμεις της Αστυνομίας.
Στη συγκέντρωση λειτούργησε αυτοσχέδιο στούντιο  όπου και μεταδόθηκε το δελτίο ειδήσεων των 21:00
Το δελτίο μεταδόθηκε μέσω της σελίδας της ΕΤ3 στο site των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ.
Στην συγκέντρωση χαιρετισμούς απηύθυναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, πολλά εργατικά σωματεία και εκπρόσωποι από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους και τονίζοντας ότι δεν θα περάσει η κίνηση της κυβέρνησης.
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης το κόμμα του, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής επεσήμανε πως το ΚΚΕ καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα.
Επίσης όπως ανακοινώθηκε, την Παρασκευή το απόγευμα (18.30) στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για συντονισμό του αγώνα τους.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top