Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ, έκανε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται σήμερα το πρωί, την εξής δήλωση:
«Η ιστορία θα καταγράψει ότι η ιστορική ΕΡΤ εσίγησε σήμερα με την επέμβαση των κατασταλτικών δυνάμεων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε ότι η σιγή αυτή θα είναι προσωρινή. Μόλις αποκατασταθεί η Συνταγματική τάξη στη χώρα, η οποία παραβιάζεται από Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες υπογράφει ξεπερνώντας κόκκινες γραμμές, κατά σύστημα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει με όλη την ελευθερία του λόγου που της αξίζει και της ανήκει και βεβαίως με τον εξορθολογισμό που επιζητούν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό (το είχα τονίσει και από το βήμα της Βουλής), το μόρφωμα - νομοσχέδιο του Ηλία Μόσιαλου - ΠΑΣΟΚ που έβγαλε από τα συρτάρια Βενιζέλου η Νέα Δημοκρατία, για να οργανώσει με τον τίτλο ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ την «ενημέρωση» που θέλει να επιβάλλει η τρόικα.

Σας παραπέμπω επίσης και στις δηλωσεις που έκανε σήμερα από την Κρήτη και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόσο στην ΕΤ3, όσο και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Μέσα της Κοινωνικής Δικτύωσης».

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top