Σοκάρει η καταγγελία που έχει στα χέρια της η Εισαγγελέας Διονυσία Παπαδοπούλου για το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας, για την οποία έχει ήδη διαταχθεί  προκαταρκτική εξέταση.
Στην καταγγελία που έφτασε στα χέρια της κ. Παπαδοπούλου περιγράφονται αντριχιαστικά πράγματα που φτάνουν αππό την κακοδιαχείριση και την κλοπή ακόμη και των χρημάτων που έχουν τα παιδιά από τα κάλαντα έως τις σεξουαλικές κακοποιήσεις ανήλικων αγοριών  τροφίμων του Σκαγιοπουλειου.
 
Ο καταγγέλων αναφέρεται σε  σεξουαλική κακοποίηση νεαρού τροφίμου από άλλον τρόφιμο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και από άγνωστο δράστη στη διάρκεια της  κατασκήνωσης φέτος το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας ενώ  κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση.
 
Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία  ότι στην πλειονότητα των παιδιών δίνεται καθημερινά ένα χάπι-φάρμακο με την δικαιολογία ότι είναι διαταραγμένα προκειμένου να βρίσκονται σε καταστολή για να μην δημιουργύν προβλήματα, αλλά και η κατηγορία ότι  αδέλφια τρόφιμοι του Σκαγιοπουλείου, που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ίδιο τους τον πατέρα, στις γιορτές των Χριστουγέννων επιστρέφονται για διακοπές στο σπίτι τους.

achaianews.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top