Η Costa Navarino έλαβε τρεις διακρίσεις σε δύο θεσμούς διεθνών βραβείων, τα Worldwide Hospitality Awards καθώς και το Εuropean Health and Spa Award στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν, προχθές, στο Παρίσι και τη Βιέννη αντίστοιχα. 

Στη 14η απονομή των Worldwide Hospitality Awards η πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης Costa Navarino: Engaging Art» έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Βest Innovation: Public Area». H κριτική συμμετοχή και το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψήφου επέλεξαν τις καλύτερες και πιο πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του τουριστικού κλάδου ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 14 χώρες. 

Το Ananzoe Spa βραβεύθηκε από την κριτική επιτροπή του θεσμού European Health and Spa Award με την πρώτη θέση στην κατηγορία «Βest Signature Treatment» και την τρίτη θέση στην κατηγορία «Best Destination Spa». Παράλληλα, πρόσφατα βραβεύθηκαν τα κρασιά Navarino Vineyards στα βραβεία ΑWC Vienna 2013. 

Το Κotyle Chardonnay 2012 και το Κotyle Cabernet Sauvignon 2011 έλαβαν δύο «Silver Awards» ενώ το 1827 Chardonnay 2012 έλαβε το «Seal of Approval».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top