Δεν του τo΄ χα. Και όμως ο Κώστας Γιοβανόπουλος εξελίσσεται σε γίγαντα του κοινοβουλευτισμού. Τι είπε ο βράχος του πολιτεύματος πριν λίγο στην Βουλή μιλώντας για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ για την Κυβέρνηση; «Μακάρι να πέσετε την Κυριακή το βράδυ... Ας είναι αυτή η τελευταία μου ομιλία. Δεν σας αντέχει πια ο τόπος». Να θυμίσω οτι ο κ. Γιοβανόπουλος είναι αυτός που είχει εισηγηθεί να κατασκευαστεί εικονοστάσι και να τοποθετηθεί στην Βουλή. Ο ίδιος μάλιστα έχει επισκεφτεί και έναν οίκο ανοχής. 

Σας παραθέτω τι έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα σχετικά με την επίσκεψη του αυτή: «Χτύπησα χθες βράδυ την πόρτα τους. Τρία σπίτια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, η Εβίτα, η Ανιέλα, η Λούσυ, η καθεμιά και το κρεβάτι της. Ο δημόσιος αξιωματούχος θέλησα να γνωρίσω τις εργαζόμενες που δεν κρύβονται, δεν προσποιούνται, με τον ιδρώτα του κορμιού τους υπηρετούν τη γύμνια των κοινωνιών αιώνες τώρα. Αυτές οι δηλωμένες να τις πετροβολούμε, κι οι άλλες οι καθωσπρέπει να μας κυβερνούν. 

Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθώ, όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων. Με καλοδέχθηκαν, αν και φοβήθηκα πως θα με σιχαθούν. Τόση ανηθικότητα που εκπροσωπώ πια. Συγκινήθηκαν, μελαγχόλησαν, σοκαρίστηκαν. Κρατώ σαν φυλαχτό τα λόγια της Εβίτας: "Να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top