Η είδηση ότι εδώ και λίγες μέρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς έκανε πολλούς φίλους, θαυμαστές και συναδέλφους του παρουσιαστή, που δεν γνώριζαν τίποτα, να ξαφνιαστούν ευχαριστά και στη συνέχεια να τον...  «γεμίσουν» με ευχές για τον νεογέννητο γιο.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα και ζυγίζει μόλις 2.600 γρ., αλλά χαίρει άκρας υγείας και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του Φώτη. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο παρουσιαστής έχει αποφασίσει ήδη και το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης, που δεν είναι άλλο από το Γιώργος.
 
Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στους συνεργάτες του στο Star, ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατά την έναρξη της εκπομπής «ΦΜ Live», τη μοιράστηκε και με το τηλεοπτικό κοινό.
«Θέλω να πω σε όλους όσοι με παίρνουν τηλέφωνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Ζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και χαίρομαι που για άλλη μια φορά το μοιράζομαι μαζί σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και συγκινημένος, πολύ. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», είπε συγκινημένος το μεσημέρι της Παρασκευής.
 
Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής ήθελε να διαφυλάξει τον ερχομό του γιου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά.

protothema.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top