Ήταν αναμενόμενο αλλά ήταν και σοκαριστικό! Μιλάμε για την επιχείρηση σκούπας της Ελληνικής Αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μόνο που αυτή τη φορά η …σκούπα δεν είχε να κάνει με λαθρομετανάστες αλλά με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. 

Για την επιχείρηση λοιπόν σκούπας της ελεύθερης και δημόσιας ενημερωτικής φωνής (όπως τελευταία ήταν η φωνή της ΕΡΤ),  συμμετείχαν δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, εκ των οποίων οι οκτώ(!)  περικύκλωσαν το κτίριο και οι δύο πραγματοποίησαν την έφοδο κατάληψης! 

Ακολούθησαν σπρωξίματα, προπηλακισμοί και τα... απαραίτητα χημικά! Σημειώνουμε και υπενθυμίζουμε ότι  η επέμβαση γίνεται μόλις δύο μέρες αφότου η  Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία ψήφισαν χαριστική τροπολογία, με την οποία δίνονται πλέον χωρίς αντίτιμο οι ψηφιακές άδειες στους ιδιώτες καναλάρχες! 

Δυστυχώς για την κυβέρνηση Σαμαρά η σημερινή της πολιτική απόφαση για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής –έστω και με την παρουσία εισαγγελέα-  θύμιζε πραξικοπηματική ενέργεια τριτοκοσμικής χώρας. Και τα χειρότερα έρχονται…

Παν. Τσακ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top