Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), που εκπροσωπεί Πανελλαδικά 200.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, δηλώνει κατηγορηματικά πως το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, υπό τον τίτλο: «Η οργή των πολυτέκνων για τον εμπαιγμό τους από Παπούλια και Πολιτεία», δεν απηχούν τις απόψεις της, ούτε αποδίδουν το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Προεδρείου της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, στις 13/11/2013 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι εκπρόσωποι της ΑΣΠΕ εξέθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για την δυσάρεστη δημογραφική πορεία της χώρας μας καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες.
Ο εξοχότατος κ. Πρόεδρος επέδειξε πλήρη κατανόηση και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΑΣΠΕ ότι θα παρέμβει για την κατά το δυνατόν επίλυσή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πρόεδρος έχει κατ’ επανάληψη  εκδηλώσει το αμέριστο ενδιαφέρον του για την τάξη των πολυτέκνων και είναι ο πρώτος Πρόεδρος που καθιέρωσε, από επταετίας, να υποδέχεται κάθε χρόνο στο Προεδρικό Μέγαρο πολύτεκνες οικογένειες, συνοδευόμενες από μέλη του Προεδρείου της ΑΣΠΕ.

Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία του αυτή του κ. Προέδρου έχει βαρύνοντα συμβολισμό, για την προβολή της πολύτεκνης οικογένειας και την ηθική επιβράβευση των νέων ζευγαριών, που τολμούν με τη σημερινή δυσχερή οικονομική συγκυρία να δημιουργήσουν πολυμελείς οικογένειες και να συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στην άμβλυνση της υπογεννητικότητας που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική απειλή για την πατρίδα μας.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top