Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταδικάσθηκε για την υπόθεση Ρούμπι διότι αποδείχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την τότε ανήλικη Μαροκινή έναντι χρηματικής αμοιβής, αναφέρει στην γραπτή αιτιολογία του το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του Μιλάνου, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Παράλληλα, οι δικαστές που τον περασμένο Ιούνιο υπέγραψαν την πρωτοβάθμια καταδίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργό σε επτά χρόνια φυλάκιση και μόνιμη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, προσθέτουν ότι ο Μπερλουσκόνι ήξερε ότι η Ρούμπι Καρίμα, την εποχή που την συναναστράφηκε, ήταν ανήλικη.

«Η εκτίμηση των όλων αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι η Ρούμπι είχε ενταχθεί στο σύστημα εκπόρνευσης της βίλας του Άρκορε», γράφουν οι δικαστές της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

«Το ότι η Ρούμπι Καρίμα διέψευσε ότι συμμετείχε στο σύστημα αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τις ευθύνες του κατηγορούμενου, διότι η Μαροκινή νέα έκανε τις δηλώσεις αυτές λόγω επειδή τις καταβλήθηκαν χρηματικά ποσά», τονίζεται, επίσης, στην γραπτή αιτιολογία της απόφασης.

Οι ιταλοί δικαστές, τέλος, αναφέρουν ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ο σκηνοθέτης των θεαμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο τα οποία έστηναν οι νεαρές γυναίκες».

Ο Μπερλουσκόνι έχει ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top