Ποιός να το περίμενε ότι οι πρώτες δημοσκοπήσεις που συμπεριλαμβάνουν και το  Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου θα έδειχναν τέτοια νούμερα...
 
Ο αεικίνητος βουλευτής και αρχηγός κόμματος που πρόσφατα έχει γίνει και  δημοσιογράφος (βέβαια για όσους τον ξέρουν είναι παλιό του μεράκι) με μεγάλη επιτυχία, όπως φανερώνουν άλλωστε και τα νούμερα της AGB, φαίνεται να έχει προσελκύσει κοινό από όλες τις ηλικίες και τις περιοχές της Ελλάδας με τις εκπομπές του.
 
Ετσι διαπιστώσαμε με έκπληξη σε κάποια περιφερειακά blogs που συμπεριέλαβαν το κόμμα που ηγείται ο Αχαιός βουλευτής -γνωρίζοντας βέβαια τις ιδιαιτερότητες μιας ηλεκτρονικής δημοσκόπησης- τα ποσοστά είναι εντυπωσιακώς υψηλά! 

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο σοβαρός αντιμνημονιακός λόγος του Νικολόπουλου και το ταμπεραμέντο του φαίνεται να είναι το διαβατήριο  για το ενδιαφέρον του κόσμου και της νεολαίας ειδικότερα αφού το διαδίκτυο είναι το κατ εξοχήν μέσο επικοινωνίας σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Ο χρόνος βέβαια και οι επόμενες εκλογές -όποιες και αν είναι αυτές- θα δείξουν αν το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νικολόπουλου είναι φωτοβολίδα ή αν θα αντέξει στην σκηνή!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top