Την ώρα που η αναλγησία της κυβέρνησης ξεπέρασε κάθε όριο και η χώρα μετράει δύο εκατ. ανέργους, πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις και ληστεύουν την ακίνητη περιουσία με την άγρια φορολογία, οι βουλευτές με διάφορα κόλπα -όπως τα επιδόματα για την λειτουργία του γραφείου τους εκτίναξαν τους μισθούς τους στα 8.284 ευρώ τον μήνα εκ των οποίων χρήματα το 75% είναι αφορολόγητα!

Με θράσος χιλίων πιθήκων οι εθνοπατέρες που διατυμπανίζουν την ανάγκη για σκληρή λιτότητα περικοπές και θυσίες οι ίδιοι αμείβονται πλουσιοπάροχα ροκανίζοντας τα τελευταία αποθέματα του δανεικού χρήματος που υπάρχει στα ταμεία.

Η πρόκληση των εθνοπατέρων δείχνει τη κατάντια του πολιτικού προσωπικού μιας χώρας που έφτασε στη χρεοκοπία με δική τους ευθύνη. Αποκαλύπτει επίσης την συντεχνιακή πρακτική που έχουν αναπτύξει οι βουλευτές όλων των κομμάτων βάζοντας πάνω από το δημόσιο συμφέρον τον προσωπικό τους πλουτισμό. Κανείς από τους βουλευτές δεν αρνήθηκε την συμμετοχή του στο μεγάλο φαγοπότι το οποίο συντελείται στα ερείπια μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε απόγνωση. 

Κανένας δεν είχε το θάρρος να πει ότι αυτά τα προκλητικά προνόμια και οι αμοιβές είναι πρόκληση όταν τετρακόσιες χιλιάδες νοικοκυριά δεν έχουν βασικά κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα...

Κontranews
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top