Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία ο φόνος ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.
Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ μαζί του συνελήφθη στην αγροτική περιοχή 'Αγιος Κωνσταντίνος Σπάτων Αττικής, ένας 26χρονος, ξάδερφός του, ο οποίος τον βοήθησε να φύγει από το σημείο του φόνου.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, την ημέρα του φόνου ο 21χρονος συναντήθηκε έξω από καφετέρια με τον 24χρονο και στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα ο δράστης να χτυπήσει με μαχαίρι το θύμα.
Θαμώνες της καφετέριας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον 24χρονο, αλλά ο 26χρονος ξάδερφος του δράστη που βρισκόταν στο σημείο, τους παρεμπόδισε και στη συνέχεια διέφυγαν μαζί.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ εις βάρος τους εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, διότι στερούνταν των απαραίτητων από τον νόμο εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
 
ΑΠMΕ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top