Τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα,περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανόν σε παράκτιες περιοχές της Δ. Ελλάδας θα είναι τοπικά έντονα, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί...
από 7 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Θρακικό ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, θα έχει η  Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους νότιοι σχεδόν μέτριοι.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top