Σε υψηλούς τόνους ήρθε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ -ιδιαίτερα δε, στην έμμεση, «φωτογραφική» αναφορά του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη βία στις περιπτώσεις της Μαρφίν και των Σκουριών.
«Σε μια σπάνια στιγμή αυτοκριτικής του, ο πρωθυπουργός στη σημερινή του ομιλία ομολόγησε  την έλλειψη πολιτικής βούλησης το προηγούμενο διάστημα, για την πάταξη της ναζιστικής βίας. Η ομολογία ενοχής του για το ότι παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες, όπως εμφανίζονται και στη δικογραφία, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έπραξε ως όφειλε, αλλά αντίθετα φλέρταρε ακόμα και με την ιδέα...
συγκυβέρνησης με τη Χ.Α, αναδεικνύει τις δικές της βαρύτατες πολιτικές ευθύνες» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
«Εξάλλου» συνεχίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος, παρά τις τωρινές διαβεβαιώσεις ότι θα εξαλειφθούν τα αίτια εξάπλωσης του φασιστικού φαινομένου, αυτές είναι σαθρές, στο βαθμό που δεν αγγίζουν τον πυρήνα της ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής της εξαθλίωσης».
«Την ίδια στιγμή» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς «ανακηρύσσεται για μια ακόμη φορά σε αρχιερέα του πολιτικού διχασμού και της θεωρίας των δύο άκρων, από την οποία φραστικά και μόνο αποστασιοποιείται, για να διασκεδάσει την πολιτική του απομόνωση ακόμα και μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top