Την άποψη ότι υπάρχει και τρίτος δρόμος, πέρα από τον μνημονιακό και τον αντιμνημονιακό, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ, Χρήστος Ζώης, ο οποίος φιλοξενήθηκε την Πέμπτη στην πρωινή εκπομπή του E TV «Μ’ ανοιχτά αυτιά» του Νίκου Νικολόπουλου.
Ο κ. Ζώης μίλησε για τον «μεταμνημονιακό δρόμο», κατηγορώντας τόσο την κυβερνητική πρακτική και πολιτική, όσο και την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία και χαρακτήρισε ως «νωθρή» και «θολή».
Ο πρόεδρος της ΝΕΑ ΜΕΡΑΣ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο και κατηγόρησε ότι παραπλανά τον ελληνικό λαό, αποκρύπτοντας τα νέα επώδυνα μέτρα που έρχονται. «Οι αριθμοί της τρόικας  δεν βγαίνουν, η πολιτική του μνημονίου απαιτεί νέα μέτρα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων, κρίνοντας ως αναγκαία και την διαγραφή ικανού ποσοστού του εξωτερικού χρέους της χώρας
Επίσης, ο κ. Ζώης χαρακτηρίζοντας την σημερινή ΝΔ του Σαμαρά αποκρουστική αποκάλυψε ότι...
υπάρχουν πολλές έντονες ζυμώσεις μεταξύ των πολλών ανεξάρτητων, διαγραμμένων ή αποσχισθέντων βουλευτών που με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν διαχωρίσει την θέση τους από την μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε για μια μεγάλη συμπαράταξη που εκτός των άλλων, θα σπάσει την «ομερτά» του πολιτικού και οικονομικού συστήματος. Την ίδια στιγμή 
Τέλος, ανακοίνωσε ότι σύντομα, το συνέδριο του κόμματός του θα ψηφίσει τους δέκα πυλώνες της προγραμματικής πρότασης του κόμματος, προσκαλώντας όλες τις δυνάμεις να συμπορευθούν, εφόσον όπως είπε - αφήνοντας σαφή πολιτική αιχμή - πιστεύουν και αυτές ότι πρέπει η χώρα να αλλάξει πορεία, αλλά και «ο αγώνας πρέπει να έχει σοβαρότητα και διάρκεια». 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top