Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας , περιμένουμε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι τοπικά έντονα, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
6 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιονατολικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι.
meteo
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top