Τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας , περιμένουμε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί...
από 7 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Ζεστό και υγρό καιρό με παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top