Στο Δαφνί και σε πολύ άσχημη κατάσταση με απώλεια συνείδησης, εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της και συγκεκριμένα το γραφείο του Αλέξη Κούγια: «Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα.
Το δικηγορικό μας γραφείο προσπάθησε με την παρουσία δικηγόρου στη γραμματεία των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού να πληροφορηθεί το Ψυχιατρικό Κατάστημα, στο οποίο η εντολέας μας βρίσκεται, αλλά από την γραμματεία μας είπαν ότι είναι απόρρητο».
Κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι η κ. Σταμάτη βρισκόταν σε κώμα κατά τη μεταφορά της. Η εισαγωγή της έγινε...
στο πρώτο ψυχιατρικό τμήμα εισαγωγών στο ΨΝΑ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες το δικαστήριο καταδίκασε την κ. Σταμάτη σε 12 χρόνια κάθειρξη χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Οι δικηγόροι της, αλλά και ο ίδιος ο πρώην υπουργός, προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο να την αφήσουν με αναστολή καθώς έχει ένα μικρό παιδί που μεγαλώνει με τους παππούδες.
Ανάλογη ποινή χωρίς αναστολή επιβλήθηκε και στην κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η οποία έχει κι αυτή παιδιά και μάλιστα είναι μονογονεϊκή οικογένεια.

imerisia.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top