Τον ισχυρισμό του περί στοχοποίησής του από πολιτικά κέντρα επί προεδρίας στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, προβάλλει και σήμερα ο Ακ. Τσοχατζόπουλος, τρίτη ημέρα της απολογίας του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η σημερινή νέα αναφορά του κατηγορούμενου πρώην υπουργού ότι μέρος των χειρόγραφων σημειώσεων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του είναι πλαστά και δεν του ανήκουν!

Στο δικαστήριο σημειώθηκε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Τσοχατζόπουλου και συνηγόρου της πολιτικής αγωγής, με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για λίγο ώστε να πέσουν οι τόνοι. Αφορμή αποτέλεσαν οι ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής για τα όσα αναφέρει στις σημειώσεις του ο...
...πρώην υπουργός , την «πατρότητα» των οποίων τώρα αρνείται.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει:
- «Δεν δωροδοκήθηκα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου».
- «Η χθεσινή αναφορά της εισαγγελέως περί αμαρτωλών χρημάτων με τα οποία αγοράζονται δήθεν ακίνητα μελών της οικογένειάς μου είναι πρωτοφανής και δείχνει προκατάληψη στο πρόσωπό μου»
- «Κανείς από τους πέντε υπουργούς που πέρασαν μετά από εμένα στο υπ. Αμυνας δεν ενδιαφέρθηκε για τα υποβρύχια. Εκαναν έρευνα μόνο για τη δική μου θητεία και με έβγαλαν κατηγορούμενο για ξέπλυμα».
- «Ξαναφουντώνει τις τελευταίες ημέρες η επικοινωνιακή επίθεση εναντίον μου. Παλιά εκπορεύονταν από τον Γ. Παπανδρέου, σήμερα από άλλα πολιτικά και εκδοτικά κέντρα».

makeleio.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top