Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνέλευση όλων των εργαζομένων της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο», προκειμένου να αποφασίσουν για τις ενέργειές τους, ύστερα από τη συνεχιζόμενη καταχρηστική και προκλητική συμπεριφορά της επιχείρησης και τη μη καταβολή των αποδοχών τους που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά  τους 6 μήνες!
Στη συνέλευση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΤΗΠΤΑ Κ. Ανδρουτσόπουλος ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, σε αντίθεση με την ΕΣΗΕΑ η οποία αν και ενημερώθηκε εγγράφως έλαμψε δια της απουσίας της προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση της ΕΤΗΠΤΑ είναι συνεχώς παρούσα και έχει καταφέρει, με τις ενέργειές της, τα μέλη της να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Υπήρξε διαλογική συζήτηση μεταξύ των εργαζομένων και του εκδότη ο οποίος προσπάθησε...
ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και δεσμεύτηκε -για πολλοστή φορά- ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι αποδοχές ενός μηνός και ότι εντός του 15θημέρου θα υπάρξει εξόφληση των οφειλών, μετά από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.
Αν και δεν πείστηκαν, όπως ήταν φυσικό, αποφάσισαν να εργαστούν για την έκδοση του Σαββάτου 31 Αυγούστου δίνοντάς του, οριστικά και αμετάκλητα, μια τελευταία ευκαιρία. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top