Ελεύθεροι και χωρίς ποινικές διώξεις με εντολή του εισαγγελέα Χανίων αφέθηκαν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μάριος Διονέλλης και  ο εικονολήπτης Νίκος Σαράντος που συνελήφθησαν με αφορμή τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν κοντά στη βάση της Σούδας.
Ο ίδιος Μάριος Διονέλλης μιλώντας στο ραδιόφωνο Σκαΐ Κρήτης ανέφερε ότι βρέθηκε στη Σούδα στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινής γνώμης με αφορμή ενδεχόμενη αμερικανική επέμβαση στη Συρία με την αξιοποίηση της βάσης. Ο ίδιος ανέφερε ότι κάποιες φορές τα ρεπορτάζ μπορεί να φτάνουν στα όρια ωστόσο οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Κάναμε αυτό που κάνει κάθε τοπικό και αθηναϊκό κανάλι όταν έρχεται για ρεπορτάζ στη Σούδα τόνισε ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες...
η σύλληψη τους έγινε κατόπιν εντολής της Στρατιωτικής Μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή.  Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Τηλεοπτικός Σταθμός των Αθηνών όσο και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το χειρισμό της υπόθεσης ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται αν το συνεργείο είχε τραβήξει τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στις αρχές.  Να σημειωθεί ότι για το θέμα έχουν ήδη γίνει παρεμβάσει από τα διοικητικά συμβούλια τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και της ΕΣΗΕΠΗΝ. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top