Προκαλεί μεγάλη και αρνητική έκπληξη η απόφαση του ΚΚΕ για την πώληση του 902 TV και του 902 FM. Μόλις δύο μήνες μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, με το οποίο περιορίστηκε ακόμη περισσότερο η ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα, το ΚΚΕ επιλέγει όχι απλώς να μην ανταποκριθεί στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, περί συνεργασίας στην τηλεόραση, αλλά  και να πουλήσει και τα δύο Μέσα που έχει σε ένα επιχειρηματία, ο οποίος εσχάτως συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στην Κίνα, ενώ το άλλο του κανάλι δίνει διαρκώς βήμα στο ναζιστικό μόρφωμα.
Επιπλέον, η  συμπεριφορά μάλιστα του ΚΚΕ απέναντι στους εργαζόμενους με απολύσεις και μετακινήσεις σε άλλες εταιρείες (!) προκαλεί δέος ακόμη και στον πλέον στυγνό επιχειρηματία, με ιδεολογικό περίβλημα. Αν το ΚΚΕ συμπεριφέρεται...
έτσι στους εργάτες των Μέσων, τι να περιμένει κανείς από εργολάβους ή εφοπλιστές;
Σε τέτοιες εποχές,  τέτοιες πράξεις δεν ερμηνεύονται με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο μπορεί να βρίσκεται ένα κόμμα, αλλά με την ηθική.


typologies.gr

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2013 - 2:07 μ.μ.

Και που τα είχε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα το ΚΚΕ Α.Ε. τσάμπα πήγαιναν - η κραυγαλέα ιδεολογική γύμνια και η πασιφανής ανικανότητα άρθρωσης λόγου αυτών των παλαιοημερολογιτών της αριστεράς τα καθιστούσε περιττά και άχρηστα στα παράλυτα από γεροντική αρθρίτιδα γραφειοκρατικά χέρια τους. Εύχομαι να ακολουθήσει σύντομα την ίδια πορεία και το υπόλοιπο αυτό ιδιάζον και αρτηριοσκληρωτικό κομουνιστικό μόρφωμα.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top