Την Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, κ. Ελένη Ράϊκου, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να της παραδώσει μηνυτήρια αναφορά για την λαθρεμπορία καυσίμων και τα νοθευμένα καύσιμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εξάλλου η κ. Ε. Ράικου ενημέρωσε τον Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε., ότι σχηματίστηκε ήδη φάκελος και διετάχθη δικαστική διερεύνηση με βάση τις ερωτήσεις του ΧΡΙ.Κ.Ε. στην Βουλή για την ΟΠΑΠ ΑΕ (με αρ.πρωτ. 12298/1199/27.6.2013 & 12108/20.6.2013)
Ο κ. Νικολόπουλος παρέδωσε στην εισαγγελική λειτουργό όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του καθώς και κάθε σχετικό δημοσίευμα, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της και ζητώντας να «σπάσει» ένα μεγάλο απόστημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά συγκαλύπτεται, καλύπτοντας τους «εντιμότατους φίλους» και ισχυρούς προστάτες της πολιτικής ελίτ.
Εξερχόμενος ο βουλευτής του δικαστικού μεγάρου δήλωσε:...
«Χρόνια τώρα, δίνω αγώνα εντός Βουλής και εντός των δημοκρατικών θεσμών για να αποκαλυφθεί ένα κύκλωμα διαφθοράς που κερδοσκοπεί αισχρά στις πλάτες του κοσμάκη που φορολογείται με τον πιο βάναυσο τρόπο, αλλά και στις πλάτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Δεν θα σταματήσω, όσους τοίχους και να βρω μπροστά μου, όσα στεγανά συγκάλυψης και να δημιουργήσουν τα πλοκάμια ενός ισχυρού συστήματος ντόπιων πιράνχας.
Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι… είμαστε όλοι ίδιοι. Και κάποιοι μπορεί να θέλουν να μας κάνουν… όλους ίδιους! Δεν τους έκανα την χάρη ποτέ και δεν θα τους την κάνω, παρά τον πόλεμο που έχω δεχτεί και την λάσπη που θέλουν να πετάνε και η οποία θα γυρίζει πάντοτε στα μούτρα τους, μέχρι να αποδειχτεί ποιοι είναι αυτοί που παριστάνουν τους πανίσχυρους και νομίζουν πως μπορούν να είναι υπεράνω του νόμου.
Οι Χριστιανοδημοκράτες έχουμε αποφασίσει να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, επιζητώντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Επιζητώντας την ισονομία επί της ουσίας και όχι φιλολογικά. Αυτό έκανα και σήμερα, ξέροντας πως στην Ελλάδα των δύο εκατομμυρίων ανέργων και της ακραίας φτώχειας των πολλών, δεν μπορεί να συνεχίζουν να υπάρχουν πρυτανεία διαπλοκής και διαφθοράς, αφαιρώντας από τη ρημαγμένη χώρα το τεράστιο ποσό των 3 δις τον χρόνο! Είναι πολλά αυτά τα χρήματα για να τα καρπώνονται άνομα τόσο λίγοι, όταν μπορούν νόμιμα να τα καρπώνονται όλοι οι πολίτες…».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top